Marius Vecerdea, candidat independent la Camera Deputaților

Campania mea electorală ca și candidat independent în Parlament, este eminamente o campanie civică și începutul unui proiect de redefinire a funcției de parlamentar în România.

UN CANDIDAT INDEPENDENT oferă două mari opțiuni alegătorilor:

1. Să susțină PRIN VOT o acțiune civică care promovează “politica” cetățeanului și a comunității din care provine.

2. Să sancționeze PRIN VOT și nu prin absență, partidele politice care promovează doar liste pe criterii care nu au nicio legătură cu competența și integritatea fiind rupte de relația cu cetățenii și comunitatea respectivă.

Rolul deputatului este de a reprezenta în Parlament comunitățile din circumscripția (județul) unde a fost VOTAT, de a fi o voce și a se implica activ în preluarea, transmiterea, urmărirea și punerea în aplicare a solicitărilor cetățenilor din comunitățile pe care le reprezintă.

Un proiect civic / program politic

Atragerea tinerilor într-un proiect de educație civică pe termen lung cu scopul extinderii înțelegerii și apoi a participării active la procesul legislativ, precum și pentru a crește conștientizarea importanței democrației participative și a civismului.

Principii de bază

Viziunea, strategia și planul de acțiune sunt racordate la MISIUNEA stabilită și mai ales la principiile de bază: Integritate, Transparență și Implicare.

Susținători - Fii parte din echipă

Interesat să susții Misiunea comunităților sibiene și să faci parte din Echipă? Completează formularul.

Copyright Marius Vecerdea © 2021. Toate drepturile rezervate.